Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Scoala de Comert si Industrie pregateste AUDITORI IN DOMENIUL CALITATII

auditAvantajele implementării sistemului de management al calităţii, sunt evidente atat pentru clienţi cat şi pentru organizaţia care le furnizează, respectiv: cresterea veniturilor şi reducerea costurilor firmei, îmbunatatirea credibilitatii şi imaginii firmei in relatia cu clientii şi furnizorii sai şi diferentierea firmei fata de concurenta.

Scoala de Comert si Industrie Bacau vine in sprijinul firmelor care doresc sa implementeze un sistem de management al calitatii, prin formarea personalului intern în vederea obţinerii competenţelor necesare pentru implementarea şi certificarea sistemului ISO, în conformitate cu standardele europene.

Cursul de perfecţionare “Auditor in domeniul calitatii” va fi organizat în perioada 02 – 10 decembrie şi este acreditat de Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii.

Tematica programului de instruire cuprinde:

  • Implementarea sistemului de management al calităţii conform cerinţelor ISO 9001:2008;
  • Realizarea auditului intern – pregătirea auditului, întrebări de audit, liste de verificare, analiza preliminară, planului de audit;
  • Identificarea şi formularea neconformităţilor;
  • Rezultatele auditului şi acţiuni corective.

Inscrierile se fac pe baza formularului de participare solicitat la tel: 0234/518.536 sau adresa de mail: office@sscbacau.ro.

Pentru informatii si detalii suplimentare va stam la dispozitie la sediul Scolii de Comert si Industrie Bacau, str. Libertăţii, nr. 1, sau la tel: 0234/518.536, fax: 0234/571.070, e-mail: office@sscbacau.ro, manager curs: ANGELA DIMITRIU: 0748/886411.

Talon de participare 

        Impreuna in lumea afacerilor