Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Se apropie Targul de Turism al Romaniei organizat de Romexpo Bucuresti

BANNER TTR (roawd)Targul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo de doua ori pe an, fiecare editie transformand Centrul Expozitional intr-un spatiu al destinatiilor de vis. Reprezentata prin cele mai importante companii din Romania si din strainatate, lumea fascinanta a turismului se intalneste sub acelasi acoperis, in cadrul editiilor de primavara si de toamna ale TTR.

In 2015, editia de primavara va avea loc intre 12-15 martie in 6 Pavilioane, C1- C6, iar editia de toamna va fi organizata in perioada 12-15 noiembrie, in Pavilioanele C1, C2, C3 si C4 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Ajuns la cea de-a 33-a editie, Targul de Turism al Romaniei ramane locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte si atractii turistice, atat din Romania, cat si din strainatate, incluzand: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile si gadget-urile necesare in orice calatorie.

targul-de-turism-al-13martie2014-romexpo-75Sute de destinatii din Romania si din lumea intreaga ce se pot transforma in mii de posibilitati de petrecere a timpului liber urmeaza a fi prezentate  publicului in cadrul celei de a 33-a editie.

Evenimentul nu trebuie sa lipseasca din agenda iubitorilor de calatorii fiind considerat locul ideal de prezentare a celor mai interesante si tentante oferte de vacante la preturi exclusive.

Alte informatii despre Targul de Turism al Romaniei – ediţia de primavara sunt disponibile pe www.targuldeturism.ro

        Impreuna in lumea afacerilor