Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Se deschide Targul de Turism al Romaniei – ediția de primavara

In perioada 16 – 19 februarie 2017, are loc, la Bucuresti, in Centrul expozitional Romexpo,

TTR

 

Targul de Turism al Romaniei

Editia de primavara 2017

Pavilioanele C1- C5

 

Organizat de Romexpo SA in parteneriat strategic cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, manifestarea expozitionala ajunsa la a XXXVII editie reprezinta locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte si atractii turistice, atat din Romania, cat si din strainatate, incluzand: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile si gadget-urile necesare in orice calatorie.

Pe langa elementul B2C, Targul de Turism al Romaniei are o importanta latura B2B, reprezentand pentru vizitatorii specialisti platforma ideala pentru a intalni parteneri de afaceri, pentru a reinnoi si fideliza relatiile existente cu partenerii traditionali.

De asemenea, Targul de Turism al Romaniei contribuie la consolidarea industriei turismului din tara noastra prin promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din Romania, dar si prin organizarea de conferinte si sesiuni de dezbateri in care sunt abordate problemele industriei, impreuna cu autoritatile in domeniu.

Calendarul evenimentelor care au loc la Romexpo in perioada 16 – 19 februarie este disponibil online.

Programul de vizitare: 16-18 februarie (joi – sambata), 10.00 – 18.00, 19 februarie (duminica) 10.00-16.00

Pret bilet de intrare: 10 lei

 

        Impreuna in lumea afacerilor