Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Se organizeaza licitatie pentru tiparirea buletinelor de vot in judetul Bacau

imagine studiu AutoInstitutia Prefectului din judetul Bacau organizeaza licitatie pentru servicii de tiparire buletine de vot necesare organizarii alegerilor locale din anul 2016.
Ofertele se pot depune pana in data de 20.04.2016, la ora 09:00, iar o ora mai tarziu va avea loc deschiderea acestora. Data limita de valabilitate a ofertei este de 60 de zile de la termenul limita de depunere a ofertelor.
Valoarea estimata a contractului este de 546.322 lei, fara TVA si include tiparirea a 1.988.070 bucati de buletine. Cuantumul garantiei de participare este de 10.926 lei (2% din valoarea estimata). Perioada de valabilitate a garantiei de participare este de 60 zile de la termenul limita de primire a ofertelor. Cuantumul garantiei de buna executie va fi 10% din pretul contractului fara TVA.

Textul integral la licitatiei, precum si documentatia acesteia le regasiti pe site-ul licitatia.ro.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si UE si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: Licitatia.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor