Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Se termina fondurile europene nerambursabile disponibile pentru activitati non-agricole – submasura 6.4

s560x316_proiecteAgentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a anunat ca valoarea totala nerambursabila a cererilor de finantare depuse prin submasura 6.4 „Investitii in crearea și dezvoltarea de activitati neagricole” se apropie de nivelul maxim al sumei pentru care se pot primi proiecte in acest an.

Pana la atingerea plafonului stabilit de 120% din alocarea disponibila pentru submasura 6.4 (57,21 milioane de euro) mai sunt aproximativ 27.900 de euro. Odata atins plafonul stabilit de 120% din alocarea disponibila, sesiunea de depunere a proiectelor se inchide automat, fara a exista posibilitatea tehnica de a fi redeschisa pentru cazuri particulare pana la deschiderea unei noi sesiuni.

Depunerea continua a proiectelor in cadrul sesiunii anuale aferente unei componente din cadrul unei submasuri se oprește inainte de termenul limita, atunci cand valoarea publica totala a proiectelor depuse, care au un punctaj estimat (prescoring) mai mare fata de sau egal cu pragul de calitate aferent lunii respective, atinge procentul de 120% din nivelul alocarii aferente sesiunii anuale a componentei/ submasurii respective, conform metodologiei in vigoare.

Sursa:www.stiriagricole.ro

        Impreuna in lumea afacerilor