Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Se termina fondurile europene nerambursabile pentru ferma de familie

La-Ferme-Au-fil-des-Saisons-Amfreville-les-Champs-0-1Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) informeaza ca valoarea totala nerambursabila a tuturor cererilor de finantare depuse pana in prezent pentru sectorul ferme de familie din cadrul submasurii 4.1 ,,Investitii in exploatatii agricole” se apropie de nivelul maxim al valorii publice disponibile pentru aceasta sesiune de depunere, respectiv valoarea de 20.577.695 euro.

Valoarea ramasa disponibila in acest moment pentru sectorul ferme de familie aferent submasurii 4.1 este de 36.500 euro. Asadar, depunerea de proiecte este deschisa pentru proiectele cu valoarea mai mica decat aceasta suma.

Pentru celelalte sectoare (zootehnic si zona montana) din cadrul submasurii 4.1, AFIR primeste in continuare cereri de finantare, sesiunea de depunere fiind deschisa pana la 30 octombrie 2015, ora 16.00.

Depunerea continua a proiectelor in cadrul sesiunii anuale aferente unei componente din cadrul unei submasuri se opreste inainte de termenul limita, atunci cand valoarea publica totala a proiectelor depuse, care au un punctaj estimat (prescoring) mai mare sau egal decat pragul de calitate aferent lunii respective, atinge procentul de 120% din nivelul alocarii aferente sesiunii anuale a componentei/ submasurii respective, conform metodologiei in vigoare.

Sursa: StiriAgricole.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor