Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

„SelectUSA” - Summit pentru investitii in SUA

rtaImageIn data de 28 martie 2018 la Bucuresti va avea loc Seminarul de Informare privind Summit-ul de Investitii „SelectUSA” organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in parteneriat cu Serviciul Comercial din cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti.

Summitul SelectUSA pentru Investiții este cel mai înalt eveniment dedicat promovării investițiilor străine directe (FDI) în Statele Unite.

Ca eveniment de semnătură al SelectUSA, Summit-ul oferă o oportunitate de neegalat de a reuni companii din întreaga lume, organizații de dezvoltare economică din fiecare colț al lumii și alte părți care lucrează pentru a facilita investițiile în afaceri în Statele Unite.

În plus, Summit-ul joacă un rol vital în atragerea și facilitarea investițiilor internaționale în Statele Unite, prin creșterea gradului de conștientizare cu privire la o gamă largă de oportunități și un climat de afaceri pozitiv și facilitarea conexiunilor directe vitale între investitori și organizațiile de dezvoltare economică.

Reprezentatntii Ambasadei Statelor Unite ale Americii vor prezenta detalii privind organizarea si participarea la editia din acest an a  Summit-ului de Investitii SelectUSA – care se va desfasura in perioada 20 -22 iunie 2018 la Washington DC. In continuare, vor raspunde intrebarilor dumneavoastra privind oportunitatile de afaceri de pe piata din SUA.

Tematica din acest an a summit-ului este „Invest, Grew and Suceed Here” si este deschis tuturor companiilor care doresc sa-si extinda afacerile in SUA, nu numai in sfera productiei, dar si a serviciilor.

Principalele domenii vizate de partenerii SUA sunt: industria aerospatiala, industria auto, produse farmaceutice, produse chimice, bunuri de larg consum, energie, protectia mediului inconjurator, servicii financiare, logistica si transporturi, masinarii si echipamente, software si IT&C, industria textila si turism.

Limba de lucru va fi limba engleza, iar participarea companiilor este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Alte detalii despre Seminarul de Informare privind Summit-ul „SelectUSA” sunt disponibile pe site-ul: http://ccir.ro/event/seminarul-de-informare-privind-summit-ul-de-investitii-select-usa/

        Impreuna in lumea afacerilor