Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Seminar – Cum devin activ ca intreprinzator in Austria?

speaker_2In data de 22 noiembrie 2016, ora 16.30, la Novotel, Bucharest City Center, Calea Victoriei 37B, Ambasada Austriei-Secția Comerciala, ABA-Invest in Austria şi Vienna Business Agency organizeaza seminarul

Cum devin activ ca întreprinzător în Austria?

Mulţi antreprenori români de succes declară că şi-au crescut afacerea numai după ce şi-au făcut simţită prezența pe pieţele externe: dezvoltarea afacerii în afara graniţelor ţării a fost unul dintre motoarele creşterii companiilor lor.

Dacă sunteți in căutarea unor astfel de oportunităţi, Ambasada Austriei-Secția Comerciala vă oferă ocazia de a va informa despre avantajele pe care le oferă Austria ca destinație de investiții. La evenimentul organizat special in acest scop,  vă veți putea informa direct de la specialiști despre condițiile inițierii unei afaceri in Austria, despre avantajele fiscale si legislative pe care le oferă aceasta tara si, de asemenea, veți putea asculta poveştile de succes ale unor investitori români care au cucerit deja piaţa austriacă.

Evenimentul include şi o sesiune de networking, prilej cu care puteţi face schimb de experienţă cu specialiştii şi participanţii prezenţi. Programul complet poate fi vizualizat online.

Evenimentul se va desfăşura în limba engleză şi va fi tradus simultan în limba română.

Pentru mai multe detalii va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact, Ovidiu SCUTELNICU, Director, la email ccibc@ccibc.ro, tel 0743/800.603.

        Impreuna in lumea afacerilor