Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Seminar privind legislatia si practica din domeniul achizitiilor publice, organizat la Cluj-Napoca in 25-27 noiembrie 2015

specialistii-1447860414Freedom House Romania invita persoanele interesate sa participe la al treilea seminar din cadrul proiectului ”Achizitiile publice din Romania – imbunatatirea legislatiei pentru o mai buna protectie a intereselor financiare ale UE” (”Better legal protection for EU financial interests in Romanian public procurement”).

Evenimentul „Achizitiile publice: Expertiza si legislatie pentru protectia sporita a intereselor financiare ale UE” este organizat cu sustinerea Wolters Kluwer Romania, alaturi de Structural Consulting si va avea loc la Cluj-Napoca, intre 25-27 noiembrie 2015, la Hotel Napoca.

Pretul biletului este de 400 lei si include participarea la cele 3 zile de seminar, mese de pranz si pauze de cafea.

Seminarul se adreseaza in mod special functionarilor publici si avocatilor din domeniul achizitiilor publice, celor implicati in activitati legate de fonduri structurale si de investitii europene, celor interesati de prevenirea fraudelor in achizitii si de legislatia nationala conexa.

Aflati cele mai recente bune practici internationale de la experti din alte tari europene. In cadrul seminarului, veti avea oportunitatea sa discutati teme precum: criteriile corecte de acordare a contractelor, masurile antifrauda recente si aplicabilitatea lor, schimbarea clauzelor contractuale, implementarea noilor directive in domeniu, totul intr-un context european comparativ.

Seminarul va face si o evaluare a problemelor generate de legislatia nationala, in cadrul legislativ al Uniunii Europene. Speakerii sunt experti in domeniu si abordeaza temele mentionate intr-o nota practica.

Agenda evenimentului este disponibila online.

Sursa: www.fonduri-structurale.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor