Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Servicii de paza si insotire transport valori

imagine-studiu-AutoMunicipiul Bacau organizeaza licitatie pentru servicii de investigatie si de siguranta, cu exceptia serviciilor de transport cu vehicule blindate in data de 13.07.2016. Valoarea estimata totala este de 13.591.648,96 RON lei, fara TVA.

Depozitele valorice si garantiile solicitate sunt de 250.000 lei, iar perioada de valabilitate a garantiei pentru participare este cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei ( = 90 zile de la termenul limita de depunere a ofertelor).

Prestarile de servicii se confirma prin prezentarea unor certificate/documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre clientul beneficiar.

Data limita de depunere a ofertelor, precum si data licitatiei este 21.06.2016.

Alte informatii privind modul de desfasurare, conditiile de participare, precum si documentatia aferenta, se regasesc pe site-ul licitatia.ro.
Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: Licitatia.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor