Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Servicii de organizare a activitatilor de formare

imagine-studiu-AutoIn data de 21.07.2016 Ministerul Afacerilor Interne a publicat o licitatie cu privire la achizitionarea de servicii de organizare a activitatilor de formare in cadrul proiectului “Consolidarea capacitatii Ministerului Afacerilor Interne din România de prevenire si investigare a fraudelor ce afecteaza interesele financiare ale Uniunii Europene prin formare si parteneriat”.

Valoarea estimata pentru aceste lucrari este 17.9897,19 RON + TVA.

Data limita pana la care se pot depune ofertele este 28.07.2016 , urmand ca tot in aceeasi zi ofertele sa fie deschise si desemnat castigatorul.

Criteriile de adjudecare vor fi pretul cel mai scazut, in conditiile indeplinirii cerintelor solicitate in caietul de sarcini.

Alte informatii privind modul de desfasurare, conditiile de participare, precum si documentatia aferenta, se regasesc pe site-ul licitatia.ro.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: Licitatia.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor