Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Servicii de reparare a automobilelor din dotarea ST Bacau

imagine-studiu-AutoCompania Nationala de Transport al Energiei Electrice a publicat un anunt privind incheierea unui acord cadru pentru servicii de reparare a automobilelor din dotarea ST Bacau, in scopul mentinerii capacitatii de transport la nivelul activitatii operative.

Serviciile constau in: revizii tehnice, reparatii, depanare in trafic si remorcare/tractare, dupa caz, pentru un numar de 23 autovehicule din dotarea parcului auto al Sucursalei de Transport Bacau.

Valoarea estimata a contractului este de 225.307 lei, la care se adauga TVA. Garantia de participare este in valoare de 4500 lei, (50% reducere prin incadrarea in categoria IMM), valabila 90 de zile de la data limita stabilita pentru depunerea ofertelor.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 07.06.2016, ora 10:00. Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul Autoritatii Contractante in data de 07.06.2016, ora 11:00.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: licitatia.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor