Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Intalniri de afaceri online între firme românești şi chiliene

ccirCamera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) în colaborare cu Ambasada Republicii Chile în România şi ProChile organizeaza o sesiune online de matchmaking între firme românești şi chiliene, în data de 16 iulie a.c., între orele 14.00-17.00.

Scopul întâlnirilor online este de a intra în dialog direct cu unele dintre cele mai importante companii chiliene exportatoare de fructe proaspete sau uscate, în vederea identificării oportunităților reale de colaborare pentru companiile din ambele țări.

Companiile chiliene participante beneficiază de expertiză în exportul de produse alimentare proaspete sau conservate către S.U.A, Olanda, Argentina, Emiratele Arabe Unite, Uruguay, Marea Britanie, China, Japonia, etc.

Participarea la întâlnirile online B2B este gratuită.

Discuțiile vor fi individuale şi se vor desfăşura în limba engleză. Termenul limită pentru înregistrare este 7 iulie 2020.

Pentru mai multe detalii puteti contacta Direcţia Relații Externe-CCIR: Oana Alexe, Consilier, email: oana.alexe@ccir.ro sau Ambasada Chile în România: Daniela Ganea, Cancelar, email: dganea@chile.ro, tel.: 021-3127239.

        Impreuna in lumea afacerilor