Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

SICAP – Noul sistem de achizitii publice

imagine-studiu-AutoIncepand cu data de 31 iulie — 1 august, vom putea vedea, într-o faza de testare nationala si testare la liber pentru toti utilizatorii, noul sistem de achizitii publice, celebrul SICAP, care va inlocui SEAP.

SICAP va avea o interfata intuitiva inca de la inregistrarea in sistem, astfel incat sa fie usor de utilizat pentru autoritati contractante, operatori economici, precum si institutiile cu rol de reglementare, verificare si monitorizare a achizitiilor publice cu care se interconecteaza sistemul.

In cadrul aplicatiei vor exista versionari pentru fiecare anunt in parte astfel incat sa poate fi evidentiate permanent modificarile efectuate de catre autoritatile contractante la nivelul anunturilor.

Presedintele ANAP a explicat ca prioritatea noului pachet legislativ este transparentizarea procedurilor.

El a mai declarat faptul ca, desi noua legislatie care transpune directivele europene in domeniul achizitiilor publice a fost adoptata cu intarziere, intarzierea Romaniei este una din cele mai mici inregistrata la nivelul Uniunii Europene.

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

Sursa: licitatia.ro

        Impreuna in lumea afacerilor