Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

SOMN EXPO – Expozitie de produse si servicii care asigura un somn linistit

somnexpoCele mai moderne Pavilioane B1 si B2 creeaza conditii optime pentru desfasurarea unor expozitii, in cadrul carora se stabilesc contacte de afaceri intre expozanti si publicul specialist, oferind in acelasi timp posibilitatea extinderii suprafetelor solicitate de firmele expozante.

Asadar, continuam si in 2019 cu noutatile: Romexpo aduce in atentia atat specialistilor din acest domeniu, cat si a publicului larg prima editie a expozitiei SOMN EXPO – expozitie de produse si servicii care asigura un somn linistit si odihnitor.

SOMN EXPO, singura expozitie de acest gen din Romania si din tarile limitrofe, abordeaza un subiect de actualitate si de interes pentru publicul sau tinta: multiplele efecte pozitive dar si negative pe care le are somnul de buna sau de slaba calitate  asupra sanatatii oamenilor.

Expozitia va demonstra oamenilor de afaceri si persoanelor fizice faptul ca exista alternative viabile pentru rezolvarea unei probleme importante din viata lor, si anume, cum sa se bucure de un somn de calitate si cu o durata corelata corespunzator cu varsta si tipul de activitate prestat.

Totodata, se adreseaza unei piete piete specifice caracterizata prin complexitate si personalizare, respectiv, reprezentata de o gama variata de produse, din categorii diverse insa destinate tuturor categoriilor sociale.

SOMN EXPO  va avea loc in perioada 11.04 – 13.04.2019, in cadrul pavilionul B1 si se va desfasura concomitent cu ROMMEDICA – Targ international de medicina si farmacie si DENTA I – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la targul ,,SOMN EXPO’’ 2019, Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la targul ,,SOMN EXPO’’ 2019, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: office@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor