Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Stradivarius Opera a ajuns la Bacau

OperaStradivariusFundația Culturală Gaudium Animae are placerea de a vă invita la un recital extraordinar, o întâlnire unică și pasională cu fascinația operei și seducția virtuozității instrumentale, în cadrul Turneului Internațional „Stradivarius Opera” cu Răzvan Stoica și Andreea Stoica, doi tineri instrumentiști cu o carieră remarcabilă pe scenele muzicale internaționale.

Răzvan cântă la o vioară Stradivarius fabricată în 1729, pe care a câştigat-o la concursul Strad Prize de la Salzburg, în fața a 170 de contracandidaţi, o vioară care a aparținut virtuozului Heinrich Wilhelm Ernst și la care ar fi cântat chiar și Paganini!

Din 1996, Răzvan Stoica, un violonist cu o carieră fulminantă, cântă alături de sora sa, pianista Andreea Stoica, într-o formulă de succes care i-a adus în concerte şi recitaluri nu doar pe pe mari scene din Europa, dar şi în Statele Unite şi Asia.

Vă așteptăm pe 15 noiembrie 2022, începând cu orele 19:00 la Filarmonica „Mihail Jora” Bacău, să ascultați un violonist fantastic și sunetul unic al unui instrument construit în 1729 de celebrul lutier din Cremona, creatorul de viori care pot îmblânzi inimile.

În program:

  • Niccolò Paganini, Introducere și variațiuni “I Palpiti” de G. Rossini
  • Bizet/Waxman, Fantezia “Carmen”
  • I. Ceaikovski, Aria lui Lenski din Opera Evgheni Oneghin
  • Jules Massenet, “Meditație” din opera Thaïs
  • Igor Stravinsky, Suita “Pulcinella”

BIletele pot fi achiziționate online:

https://www.iabilet.ro/bilete-bacau-turneul-international-stradivarius-opera-80003/

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/629380542218292

        Impreuna in lumea afacerilor