Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Studiul Eurochambres Economic Survey 2016

Economic SurveyAsociatia Camerelor de Comert si Industrie din Europa realizeaza la nivel european, studiul Eurochambres Economic Survey 2016.

Studiul reprezinta un material de referinta la nivel european bazandu-se pe previziunile oamenilor de afaceri, care s-au dovedit a fi, de-a lungul timpului, un indicator obiectiv.

De asemenea, acesta face referire la asteptarile intreprinzatorilor din UE privind economia anului 2016, prin intervievarea a peste 60.000 de firme din statele Europei.

Temele abordate de studiu vizeaza:

  • Provocarile pe care le estimeaza firmele in activitatea anului 2016
  • Dinamica investitiilor firmelor in 2016
  • Aspecte privind forta de munca in 2016
  • Fiabilitatea afacerilor europene pentru anul 2016

Rezultatele studiului vor fi transmise de Eurochambres catre institutiile europene pentru adoptarea de masuri care sa sprijine dezvoltarea economica la nivel european.

De asemenea, rezultatele vor fi comunicate si comunitatii de afaceri romanesti, servind drept barometru al economiei, un instrument de lucru util in cooperarea internationala.

Firmele interesate sa participe la realizarea studiului Eurochambres Economic Survey 2016, sunt invitate sa completeze chestionarul on-line si sa il retransmita pe email la adresa  office@ccibc.ro.

Pentru informaţii suplimentare va stam la dispozitie la tel 0234.570.010, fax: 0234.571.070 email office@ccibc.ro, persoana de contact Petronela ŞTEFAN, Director Directia Relatii Publice,  mobil 0748.886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor