Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Reduceri de pana la 35% pentru participarea prin CCI Bacau la MOBILA EXPO Bucuresti

800x407_MSROMEXPO S.A. Bucuresti in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania – APMR, Asociatia Clubul Roman de Mobila – ACRM si EUROEXPO Trade Fairs, va organiza in perioada 26 – 29 martie 2015, prima editie a

MOBILA EXPO
Targ de mobila cu vanzare

MOBILA EXPO este un eveniment ce se adreseaza firmelor ce activeaza in industria lemnului, specializate in fabricarea mobilei: mobilier clasic, mobilier modern, bucătării, canapele, fotolii, saltele si mobilier pentru spatii publice.

Targul de mobila al Romaniei reprezinta pentru vizitatorii specialisti platforma optima pentru a intalni parteneri de afaceri, pentru a reinnoi si fideliza relatiile existente cu partenerii traditionali.

In vederea promovarii producatorilor de mobila din judetul Bacau, Camera de Comert si Industrie Bacau sprijina participarea firmelor de profil, la acest eveniment de importanta nationala si internationala.

In acest sens, in calitate de reprezentant exclusiv al ROMEXPO în judetul Bacău, Camera de Comert si Industrie acorda membrilor sai reduceri de pana la 35% la tarifele de inchiriere a spatilor expozitionale.

Pentru a va informa despre cum puteti deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau si avantajele oferite de aceasta calitate, precum si pentru sprijin in vederea participarii la Targul de mobila – ”MOBILA EXPO”, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la tel 0234.57.10.70, int. 120, email ccibc@ccibc.ro, prin Petronela STEFAN, Director, mobil 0748/886.428.

Alte informatii despre Targul de Mobila – ”MOBILA EXPO” sunt disponibile pe www.mobila-expo.ro

        Impreuna in lumea afacerilor