Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Targ de produse chinezesti in Ungaria

CECZ Hungary (Central European Cooperation Zone Hungary) organizeaza in perioada 13-15 iunie 2024, la Budapesta, locatia HUNGEXPO, expozitia de produse chinezesti CHINA BRAND FAIR 2024.

Acest eveniment este o oportunitate unica de a explora produsele inovatoare ale catorva sute de firme chinezesti mici si mijlocii. Expozantii vor acoperi o gama larga de domenii industriale, oferind vizitatorilor ocazia de a descoperi cele mai recente tehnologii si produse de pe piata chineza.

Participarea la CHINA BRAND FAIR 2024 este gratuita! Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati in prealabil pe site-ul https://eregistrator.hu/6/index.php?r=regisztracio/regi/showform&regisid=CGCBF24LB1HUCEE&lngid=en&pid=00158376. Dupa inregistrare, veti primi un QR cod pe email, pe care il veti scana la intrarea in expozitie. In plus, fiecare vizitator care prezinta o carte de vizita va primi un bilet de tombola, avand sansa de a castiga premii atractive, inclusiv telefoane inteligente, laptopuri si o excursie gratuita Beijing-Shanghai.

        Impreuna in lumea afacerilor