Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Targ dedicat producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de bunuri de larg consum

clip_image002In perioada 28 – 31 mai 2015 va avea loc la  Bucuresti, a 32-a editie a Targului International de bunuri de larg consum – TIBCO, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo. Evenimentul reprezinta o ocazie ideala pentru firmele din Romania de a-si prezenta ofertele si noutatile din domeniu, de  a dezvolta parteneriate de afaceri si de a vinde produsele si serviciile oferite.

Tematica TIBCO:

  • Bunuri de larg consum;
  • Echipamente pentru dotarea unitatilor comerciale;
  • Electronice si electrocasnice;
  • Sisteme pentru comertul electronic si promovarea in mediul online;
  • Echipamente pentru dotarea parcurilor de distractii.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

  • suprafata neta inchiriata stand ≤ 30 mp;
  • 45 eur/mp suprafata neta inchiriata stand > 30 mp: 30 eur/mp.

In vederea promovarii firmelor din judetul Bacau, Camera de Comert si Industrie Bacau sprijina participarea acestora la TIBCO – Targul International de bunuri de larg consum.

Firmele membre ale Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale.

Pentru detalii privind participarea la TIBCO – Targul International de bunuri de larg consum, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la tel 0234.57.10.70, int. 120, email office@ccibc.ro, persoana de contact Sonia TODIRASCU, Consultant Cameral.

        Impreuna in lumea afacerilor