Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Targ international specializat in constructii si instalatii in Cluj

Expo Transilvania organizeaza in perioada 25 – 28 februarie 2015, la Cluj, cel mai  important eveniment expozitional din Transilvania si unul de referinta  pentru domeniul constructiilor, instalatiilor si decoratiunilor interioare:

AMBIENT CONSTRUCT
&
INSTAL

article_1384

Nume de marca, AMBIENT CONSTRUCT si AMBIENT INSTAL sunt recunoscute in randul vizitatorilor de specialitate. Anual, aceste manifestari expozitionale reunesc expozanti din tara si din strainatate, firme care confirma valoarea prin nivelul tehnic si calitativ al produselor / serviciilor expuse si favorizeaza benefic contactele de afaceri.

Pe parcursul editiilor trecute au participat la acest eveniment expozitional un numar insemnat de companii de profil din Romania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Italia, Germania, Slovacia, Republica Moldova. Au fost organizate simpozioane, prezentari de produse, demonstratii practice, intalniri ale specialistilor din domeniu.

Manifestarile se adreseaza atat specialistilor din domeniu, firmelor din domeniul constructiilor si comerciantilor, cat si publicului larg.

Expozantii vin cu solutii moderne si economice pentru constructii si instalatii, atat pentru locuinte cat si pentru zonele comerciale si industriale. Printre acestea se numara cele mai noi tehnologii si materiale de constructii, o gama larga de articole sanitare, unelte si scule, vopsele, produse electrice, mobilier si decoratiuni interioare.

Pentru informatii suplimentare accesati http://expo-transilvania.ro

        Impreuna in lumea afacerilor