Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Targ regional pentru promovarea mestesugarilor

targ-de-artizanat-mestesugari-640x330Pana pe 20 noiembrie 2015, in cadrul Programului national multianual pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului, are loc la Iasi Targul Regional pentru Mestesuguri si Artizanat, organizat de OTIMMC Iasi.

Locatia desfasurarii targului este Palas Mall-Atrium – strada Targului, nr. 26, Craiova.

La eveniment vor participa artizani si mesteri  populari ale caror creatii  cu specific traditional – obiecte de arta populara si artizanat – vor fi puse la dispozitia publicului iubitor de arta si folclor.

In cadrul manifestarii, se vor derula o serie de activitati reprezentate de: targul regional al mestesugarilor si artizanilor, seminarii, mese rotunde, ateliere de lucru si prezentari in scopul promovarii produselor si serviciilor realizate de catre artistii populari.

Un loc aparte in cadrul Targului il vor ocupa atelierele de lucru care vor fi organizate de mesteri priceputi care isi vor demonstra maiestria in: impletituri prin tehnica nodurilor, olarit, tesut pe gherghef, pictura pe icoane pe sticla si pictura naiva, realizarea de podoabe crosetate.

Atelierele vor avea loc zilnic, in intervalele orare 10-14, 17-21, astfel:

Joi 19 noiembrie

  1. Olarit: Daniel Ifrim, Schitul Stavnic, Iasi
  2. Pictura icoane pe sticla si pictura naiva: Liviu si Valentina Acasandrei, Iasi

Vineri 20 noiembrie

  1. Impletituri prin tehnica nodurilor: Silvia Cozminca, Iasi
  2. Olarit: Daniel Ifrim, Schitul Stavnic, Iasi

Programul este parte integranta a Saptamanii Europene a IMM-urilor 2015. Saptamana Europeana a IMM-urilor 2015 este o campanie de promovare a antreprenoriatului in Europa si de informare a antreprenorilor despre ajutorul de care pot beneficia la nivel european, national si local. Acest eveniment pune la dispozitia IMM-urilor o gama larga de informatii, sfaturi, ajutor si idei in scopul dezvoltarii activitatilor acestora. Saptamana Europeana a IMM-urilor 2015 incurajeaza si ajuta IMM-urile sa-si atinga potentialul maxim.

Sursa:www.stiriagricole.ro

        Impreuna in lumea afacerilor