Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Targul Cadourilor de Craciun – ROMEXPO 2017

poza craciunTargul Cadourilor de Craciun va avea loc in perioada 06-10 decembrie 2017 in Centrul Expozitional Romexpo, fiind un eveniment cu intrare libera, dedicat publicului larg. Astfel, cei care nu au uitat de caracterul simbolic al darurilor de Craciun, sunt asteptati, in apropierea sarbatorilor de iarna, intr-o atmosfera festiva, la o sesiune placuta de cumparaturi.

La acest targ sunt invitati sa participe ca expozanti producatori, importatori, distribuitori de: produse textile, confectii, articole blana, marochinarie, incaltaminte si accesorii, cosmetice, bijuterii, parfumuri, carti, promotionale, cafea, dulciuri, furnizori de servicii pentru industria de profil, reviste si publicatii de specialitate precum si decoratiuni si produse specifice sarbatorilor de iarna.

De ce sa participati la Targul Cadourilor de Craciun 2017?

  • Produsele, serviciile si ofertele dumneavoastra vor fi promovate pe site-ul manifestarii si newslettere;
  • Oportunitati de vanzare a produselor pe care le expuneti, in plin sezon al sarbatorilor de iarna;
  • Campanie de promovare online, in presa scrisa, indoor, outdoor, spoturi TV si radio.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la Targul Cadourilor de Craciun, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău oferă reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii suplimentare privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.roPentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la Targul Cadourilor de Craciun, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email:ccibc@ccibc.ro, mobil 0743.800.603, persoana de contact Ovidiu SCUTELNICU, director.

        Impreuna in lumea afacerilor