Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Targul de Turism al Romaniei - Romexpo 22 – 25 februarie 2018

In perioada 2poza targ turism2 – 25 februarie 2018, are loc, la Bucuresti, in Centrul expozitional Romexpo,

organizat de Romexpo SA in parteneriat strategic cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, manifestarea expozitionala ajunsa la a XXXIX editie, reprezinta locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte si atractii turistice, atat din Romania, cat si din strainatate, incluzand: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile si gadget-urile necesare in orice calatorie.

Editia de primavara 2018 va fi organizata in perioada, 22-25 februarie 2018 intr-unul din noile pavilioane – B2! Avand o suprafata totala de 15.300 mp, pavilionul B2 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

De asemenea, Targul de Turism al Romaniei contribuie la consolidarea industriei turismului din tara noastra prin promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din Romania, dar si prin organizarea de conferinte si sesiuni de dezbateri in care sunt abordate problemele industriei, impreuna cu autoritatile in domeniu.

In vederea promovarii si participării agentiilor de profil din judetul Bacau la Targul de Turism al Romaniei Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău oferă reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii suplimentare privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro.

Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la Targul Cadourilor de Craciun, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email:ccibc@ccibc.ro, mobil 0743.800.603, persoana de contact Ovidiu SCUTELNICU, director.

 

        Impreuna in lumea afacerilor