Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Targul de Turism al Romaniei, Romexpo 2016 – Editia de primavara

ttr_headerTargul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo de doua ori pe an, fiecare editie transformand Centrul Expozitional intr-un spatiu al destinatiilor de vis. Reprezentata prin cele mai importante companii din Romania si din strainatate, lumea fascinanta a turismului se intalneste sub acelasi acoperis, in cadrul editiilor de primavara si de toamna ale TTR.

In 2016 Targul de Turism va fi organizat in perioada 25-28 februarie, in Pavilioanele C1 – C6 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Ajuns la cea de-a XXXV-a editie, Targul de Turism al Romaniei ramane locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte si atractii turistice, atat din Romania, cat si din strainatate, incluzand: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile si gadget-urile necesare in orice calatorie.

Pe langa elementul B2C, Targul de Turism al Romaniei are o importanta latura B2B, reprezentand pentru vizitatorii specialisti platforma ideala pentru a intalni parteneri de afaceri, pentru a reinnoi si fideliza relatiile existente cu partenerii traditionali.

De asemenea, Targul de Turism al Romaniei contribuie la consolidarea industriei turismului din tara noastra prin promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din Romania, dar si prin organizarea de conferinte si sesiuni de dezbateri in care sunt abordate problemele industriei, impreuna cu autoritatile in domeniu.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

  • stand cu o latura libera
  • inchiriere stand cu 2 laturi libere
  • inchiriere stand cu 3 laturi libere
  • inchiriere stand cu 4 laturi libere
  • 91 euro/mp + TVA
  • 95 euro/mp + TVA
  • 98 euro/mp + TVA
  • 101 euro/mp + TVA

In vederea promovarii turismului si atragerea de turisti in judetul Bacau, Camera de Comert si Industrie Bacau sprijina participarea firmelor – furnizorilor de servicii turistice din judetul Bacau la acest eveniment de importanta nationala si internationala.

Firmele membre ale Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de pana la 40% la tarifele de inchiriere a spatilor expozitionale.

Pentru a va informa despre cum puteti deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau si avantajele oferite de aceasta calitate, precum si pentru sprijin in vederea participarii la Targul de Turism al Romaniei, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la tel 0234.57.10.70, int. 120, email ccibc@ccibc.ro, prin Petronela STEFAN, Director, mobil 0748/886.428.

Alte informatii despre Targul de Turism al Romaniei sunt disponibile pe  www.targuldeturism.ro

        Impreuna in lumea afacerilor