Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI – editia de primavara

TTR-RomexpoROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, in calitate de partener strategic, OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural organizeaza, in perioada 21 – 24 februarie 2019 TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI – editia de primavara.

Editia de primavara a Targului de Turism se va desfasura in 2019 in cele mai moderne spatii din Centrul Expozitional Romexpo – Pavilioanele B1 si B2! Avand o suprafata totala de 27.000 mp, Pavilioanele B1 si B2 sunt locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Eveniment dedicat industriei turismului, adresandu-se companiilor de profil din Romania si din strainatate, respectiv: agentiilor de turism si touroperatorilor, unitatilor de cazare si de agrement, precum si prestatorilor de diverse servicii in turism sau autoritatilor de turism locale, nationale si internationale.

Ce a insemnat TARGUL DE TURISM – editia de primavara 2018?

  • 4 zile de eveniment
  • 500 de vizitatori
  • 306 expozanti din 14 tari
  • 052 metri patrati suprafata expozitionala ocupata

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la TARGUL DE TURISM 2018, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: office@ccibc.ro.

 

 

 

        Impreuna in lumea afacerilor