Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Târgul de Turism al României începe mâine la București

BANNER TTR (roawd)Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo de două ori pe an, fiecare ediție transformând Centrul Expozițional într-un spațiu al destinațiilor de vis. Reprezentată prin cele mai importante companii din România și din străinătate, lumea fascinantă a turismului se întâlnește sub același acoperiș, în cadrul edițiilor de primăvară și de toamnă ale TTR.

In 2015, ediția de primăvară va avea începe mâine, 12 martie în 6 Pavilioane, C1- C6, iar ediția de toamnă va fi organizată în perioada 12-15 noiembrie, în Pavilioanele C1, C2, C3 și C4 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo.

Ajuns la cea de-a 33-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice, atât din România, cât și din străinătate, incluzând: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile și gadget-urile necesare în orice călătorie.

Suceava-participa-la-doua-targuri-internationale-in-2015-Stiri-TurismSute de destinații din România și din lumea întreagă ce se pot transforma în mii de posibilități de petrecere a timpului liber urmează a fi prezentate  publicului în cadrul celei de a 33-a ediție.

Evenimentul nu trebuie să lipsească din agenda iubitorilor de călătorii fiind considerat locul ideal de prezentare a celor mai interesante și tentante oferte de vacanțe la prețuri exclusive.

Alte informații despre Târgul de Turism al României – ediţia de primăvară sunt disponibile pe www.targuldeturism.ro

        Impreuna in lumea afacerilor