Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Targul international Alimentaria, Horexpo & Tecnoalimentaria 2015

HorexpoIn perioada 22 – 24 noiembrie va avea loc Targul International Alimentaria, Horexpo & Tecnoalimentaria 2015 din Lisabona – Portugalia. Destinata industriei  HORECA, este cea mai mare expozitie de produse si echipamente tehnologice din sfera restaurantelor. Expozitia HORECA cuprinde trei sectoare:

  • Alimentaria (expozitia international de mancare si bautura)
  • Horexpo (expozitia international de ospitalitate)
  • Tecnoalimentaria (expozitie de distributie – utilaje si tehnologie international pentru industria alimentara si a bauturilor)

Alimentaria (expozitia internationala de mancare si bautura) Alimentaria– reuneste intregul sector din industria alimentara si industria bauturilor. Expozantii si vizitatorii prezenti la eveniment au ocazia de a descoperi  noi produse si de a avea contact cu noi piete din aceasta industrie.

Horexpo (expozitia internationala de ospitalitate) – la acest eveniment vor fi prezente importante branduri de pe piata internationala, unde sunt prezentate o selectie de produse: textile, feluri de mancare, echipamente pentru cafenele, patiserii, restaurante si hoteluri.

Tecnoalimentaria (expozitie destinata distributiei utilajelor si a tehnologiei internationale pentru industria alimentara si a bauturilor) Tecnoalimentaria– Tecnoalimentaria reuneste cea mai completa gama de tehnologii si echipamente pentru fabricarea si distribuirea de alimente. Acest sector acopera toate nevoile de tehnologie ale lantului alimentar, incluzand ambalarea, manipularea, prelucrarea de echipamente pentru distributia produselor alimentare si a bauturilor.

La Targul International Alimentaria, Horexpo & Tecnoalimentaria 2015 din Lisabona, vor fi prezente un numar de 800 de companii expozitionale din 30 de tari, astfel:

  • 560 de companii din Portugalia
  • 240 de companii din strainatate

Pentru informatii suplimentare privind Targul International Alimentaria, Horexpo & Tecnoalimentaria 2015 din Lisabona, accesati pagina oficiala a evenimentului: http://alimentariahorexpo.fil.pt/

        Impreuna in lumea afacerilor