Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Targul International de Industrie din China

chinaIn perioada 3 – 7 noiembrie se va desfasura Targul International de Industrie de la Shanghai, China, in cadrul Centrului National de Conventie, cel mai mare centru expozitional din lume.

Cu 16 ani de experienta in activitatea orientata spre marketing, Targul International de Industrie din China a devenit lider de profil  pentru industria productiei de utilaje si echipamente.

Evenimentul reprezinta platforma ideala pentru dezvoltarea relatiilor de colaborare dintre industria chineza si firmele multinationale din toata lumea, asteptand in acest an un numar de aproximativ 2.100 de expozanti din peste 27 de tari, si aproximativ 141.000 de vizitatori din 83 de tari.

Anul acesta in cadrul evenimentului vor  avea loc  9 expozitii  internationale, in aceeasi locatie, sub egida sofisticarii, a cunostintelor si a tehnologiilor verzi – „high-end, intelligence and green”. Pentru a promova inovatiile in domeniul tehnologiei si cele mai noi produse de pe piata, vor avea loc peste 50 de conventii si intalniri de afaceri.

Pentru informatii suplimentare privind Targul International de Industrie din China, accesati pagina oficiala a evenimentului http://www.ciif-expo.com/en.

        Impreuna in lumea afacerilor