Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

TEXPROCIL – Marketplace: portalul B2B care pune in contact exportatorii indieni cu importatorii de textile din întreaga lume

embroidery machine2Ambasada Indiei in Romania face cunoscuta initiativa Consiliului de Promovare a Exporturilor de Textile de Bumbac (TEXPROCIL) din aceasta tara, de promovare a exporturilor, prin crearea unui portal B2B pentru a conecta exportatorii indieni cu importatorii de textile din întreaga lume, 24×7 pe tot parcursul anului.

Principalii exportatori indieni de produse textile din bumbac au încărcat imagini cu gama lor de produse, videoclipuri corporative și profilul companiei pe această platformă B2B „texprocil.co.in“. Importatorii se pot autentifica pe portal pentru a căuta furnizorii potriviți pentru toate cerințele lor de aprovizionare cu produse textile din bumbac și să comunice direct cu exportatorii.

Ambasada Indiei la București își propune, de asemenea, să găzduiască o întâlnire online B2B între importatorii din Romania și exportatorii din India (cei care sunt membri ai TEXPROCIL). Firmele romanesti interesate pot contacta Ambasada Indiei la adresa de email: com.bucharest@mea.gov.in.

        Impreuna in lumea afacerilor