Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

TIB, EXPOEnergie si INVENTIKA – manifestari expozitionale, Romexpo 2016

TIBCo2In perioada 12-15 octombrie 2016 Romexpo S.A., in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, organizeaza urmatoarele manifestari expozitionale:

  • TIB – Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti,
  • EXPOEnergiE – Târgul internaţional de energie regenerabilă, energie convenţională, echipamente şi tehnologii pentru industria de petrol şi gaze naturale si
  • INVENTIKA – Salonul de Invenţii şi Inovaţii.

Cele 3 manifestari vor reuni peste 200 de firme atat din Romania cat si din tari precum Austria, Bulgaria, Germania, Italia, Franta, Marea Britanie, Polonia, Romania, Republica Ceha, Spania, Turcia sau Ungaria, care vor expune pe o suprafata de peste 8.500 mp.

TIB – Targul Tehnic International Bucuresti, ajuns la cea de-a  42-a  editie, este dedicat tehnologiilor si echipamentelor industriale. In cadrul evenimentului vor fi expuse: tehnologii laser, robotica, masini unelte si masini industriale multifunctionale, produse cu design inovativ,  pompe, compresoare  si echipamente hidraulice, produse IT si de software.

ExpoEnergiE, ajuns la cea de-a 6-a editie, reprezinta un eveniment adresat pietei energiei si industriei de petrol si gaze, constituindu-se intr-o platforma  de interactiune  pentru  specialistii din domeniu si avand ca scop principal promovarea potenitialului local in vederea atragerii de investitori. Evenimentul reuneste cei mai importanti jucatori de pe piata,  care expun produse si tehnologii  de ultima  ora,  oferind  astfel vizitatorilor  posibilitatea  de a lua pulsul pietei, de a echizitiona produse si servicii  sau de a negocia direct cu furnizorii.

Totodata, anul acesta, in paralel cu TIB SI ExpoEnergiE, va avea loc si a 18-a editie a Salonului de inventii si inovatii, INVENTIKA – care se adreseaza inventatorilor, cercetatorilor, academicienilor si tuturor celor care impartasesc ideea ca inovatia este motorul pe care se bazeaza evolutia.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la Targurile TIB ExpoEnergiE, INVENTIKA, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău oferă reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiilor.

Detalii suplimentare privind desfasurarea targurilor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro

Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la Targurile TIB, ExpoEnergiE, INVENTIKA, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email:office@ccibc.romobil 0742/754198.

        Impreuna in lumea afacerilor