Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

TIBCO – Targ international de bunuri de larg consum Bucuresti, Romexpo 2018

TIBCOTargul international de bunuri de larg consum – TIBCO va avea loc in perioada 31 mai – 03 iunie 2018, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Ajuns la cea de-a XXXV-a editie, TIBCO continua traditia unui eveniment care, inca din 1974, a atras vizitatori in cautare de noutati si oferte, interesati sa achizitioneze produsele de larg consum expuse de companiile participante.

Astfel, TIBCO ramane locul potrivit in care producatorii, importatorii si distribuitorii de bunuri de larg consum din tara si din strainatate isi pot prezenta produsele intr-o atmosfera de business, propice comunicarii si networking-ului.

TIBCO se va desfasura in 2018 intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilionul B1! Avand o suprafata totala de 11.905 mp, pavilionul B1 devine locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la TIBCO 2018  Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la TIBCO 2018, Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – Promec Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor