Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

TIBCO – targ international de bunuri de larg consum, Romexpo

TIBCO 2016In perioada 2 – 5 iunie 2016, la Romexpo se va organiza Targul TIBCO – Targ international de bunuri de larg consum.

Organizat inca din anul 1975, TIBCO este un eveniment cu traditie care se adreseaza tuturor producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de bunuri de larg consum din tara si din strainatate.

Editia 2016 TIBCO reprezinta platforma ideala pentru prezentare, promovare, vanzare si contractare dedicate producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de bunuri de larg consum din tara si din strainatate.

Din acest an, tematica TIBCO a fost actualizata si extinsa pentru a veni in intampinarea cerintelor expozantilor. Astfel, pe langa deja traditionalele categorii de bunuri de larg consum, tematica targului va include si saloanele: PROSHOP – Salon de sisteme de expunere spatii comerciale, EXPO SERVICES – Salon de servicii.

  • PROSHOP reprezinta o platforma excelenta pentru prezentarea tendintelor in sistemele de expunere comerciale si pentru a identifica oportunitati de dezvoltare a afacerilor, iar participantii la eveniment vor beneficia de expunere maxima a produselor si tehnologiilor lor.
  • EXPO SERVICES se adreseaza reprezentantilor autoritatilor/institutiilor publice, societatilor comerciale din orice domeniu de activitate, bancilor, asociatiilor profesionale, companiilor de asigurari, societatilor de curierat, agentiilor de recrutare, societatilor vamale, companiilor care ofera consultant, companiilor IT, intreprinzatorilor, liberilor profesionisti, persoanelor fizice.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt:

Tarif de inregistrare: 75 euro

  • Mai mic sau egal cu 30 mp  45 euro/mp
  • Mai mare decat 30 mp  30 euro/mp

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la Targul Tibco, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău oferă reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii suplimentare privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro

Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la Targul Tibco, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau,  la tel: 0748/886.404. sau email: office@ccibc.ro.

Persoana de contact: Oana MUNTEANU, Consultant Cameral.

        Impreuna in lumea afacerilor