Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

TMA – Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare, Romexpo Bucuresti, 25 - 28 februarie 2016

TMARomexpo organizeaza in perioada 25-28 februarie 2016 cea de a VI-a editie a Festivalului de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare, locul de intalnire al tuturor celor preocupati de imbunatatirea calitatii vietii.

Festivalul va reuni sub acelasi acoperis toate entitatile implicate in domeniile:

  • Medicina alternativa
  • Produse naturiste
  • Stiinte si terapii spirituale
  • Terapii complementare

Cea de-a sasea editie vine ca o confirmare a faptului ca piata de profil castiga din ce in ce mai multi adepti care doresc sa promoveze metode alternative de crestere a calitatii vietii, precum si metodele de prevenire a bolilor si stresului cotidian.

TMA 2016 reprezinta asadar o oportunitate de a atrage clienti noi si de a relationa cu ceilalti competitori existenti pe piata de profil. Pe durata celor patru zile ale evenimentului vor fi organizate seminarii, conferinte, workshop-uri, demonstratii pe teme de actualitate, care vor pune accentul pe cele mai noi tendinte din medicina alternativa.

Tarif de inregistrare: 70 euro

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

  • 1 latura libera 40 euro/mp
  • 2 laturi libere 45 euro/mp
  • 3 laturi libere 50 euro/mp
  • 4 laturi libere 55 euro/mp

Tarifele stipulate nu contin TVA.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la expoziția prezentata, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău oferă reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii suplimentare privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro.

Pentru sprijin și asistență în vederea înscrierii la TMA, vă stă la dispoziție Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Petronela STEFAN la tel 0234.57.10.70, int. 120, email office@ccibc.ro, mobil 0748/886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor