Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

TOP-ul Firmelor Bacau, editia a 22-a

slider-top-2015-21Camera de Comert si Industrie Bacau a finalizat realizarea clasamentelor Topul Firmelor Bacău 2015.

Evaluarea nivelului de performanta al firmelor s-a realizat în baza unei metodologii unitare la nivel național, concepută ca urmare a experienței acumulate de Camerele de Comerț și Industrie, pe baza analizei rezultatelor economice obținute de firme la nivelul anului 2014.

Eveniment de promovare a comunităţii de afaceri din judeţul Bacău, Topul Firmelor este dedicat societatilor comerciale care, prin rezultatele lor, reusesc ca de la un an la altul sa aduca plus valoare economiei bacauane și are drept scop încurajarea dezvoltării spiritului antreprenorial prin recunoaşterea, promovarea şi evidenţierea firmelor a căror rezultate contribuie la crearea de locuri de muncă, dezvoltarea durabilă a judeţului şi îmbunătățirea calității vieții cetățenilor săi.

Rezultatele şi locul ocupat de firmele laureate în clasamentele Topul Firmelor – Ediția a 22-a sunt dezvăluite în cadrul Festivităţii de decernare a premiilor care va avea loc in data de 18 noiembrie 2015, ora 16.00 la sala Ateneu Bacău.

Evenimentul de afaceri al anului 2015 – Topul Firmelor Bacău este proiectat și realizat cu scopul de a asigura firmelor laureate o promovare și vizibilitate sporită, atât în cadrul festivității de premiere cât și după desfășurarea acesteia, prin intermediul instrumentelor de comunicare create în acest sens.

În același scop, va fi creată o zonă de interacțiune socială, pentru a oferi posibilitatea antreprenorilor să comunice liber, neconvențional și să identifice posibile parteneriate și oportunități comune de business.

În completare, recitalul extraordinar susținut de Maestrul Ovidiu Bălan și Filarmonica Mihail Jora Bacău  și cadrul ambiental deosebit vor întregi evenimentul de înaltă ținută și rafinament, potrivit cu solemnitatea ocaziei.

Informatii detaliate despre eveniment și despre metodologia care a stat la baza intocmirii clasamentelor sunt disponibile pe

www.topulfirmelorbacau.ro

        Impreuna in lumea afacerilor