Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Top-ul Firmelor – consultarea intreprinzatorilor privind noul concept de organizare

parerea taEste perioada în care pregătim Topul Firmelor Bacau, ediția a XXII-a.

Eveniment de promovare a comunității de afaceri din județul Bacău, Topul Firmelor are drept scop incurajarea dezvoltării spiritului antreprenorial prin evidentierea, recunoașterea și promovarea firmelor ale căror rezultate contribuie la crearea de locuri de muncă, dezvoltarea durabilă a judetului Bacau și bunăstarea cetatenilor săi.

Reamintim că organizarea Topului Firmelor este obligație legală a Camerelor de Comerț și Industrie din România, impusă de Legea 335/2007, art. 4, lit. m.

La edițiile precedente, am primit propuneri din partea întreprinzătorilor care au participat la eveniment, în sensul:

  • desfășurării evenimentului în mai multe locații din județ astfel încât să ajungem mai aproape de firme.

Organizarea Topului Județean al Firmelor în 3 locații: Bacau, Onesti și Moinesti vine ca răspuns la propunerile firmelor, pe de o parte de a fi evidențiate și de a primi aprecierea în comunitatea în care activează în mod direct, și, pe de altă parte, de a relaționa și socializa cu ceilalți membri ai comunității locale – clienți, furnizori, parteneri de afaceri, autorități și instituții publice locale.

  • premierea firmelor numai în Topul firmelor secțiunii – domeniului de activitate în care își desfășoară activitatea firma.

Am primit propunerea de renunțare la clasamentele speciale – topul cifrei de afaceri, top profit, top angajatori, top locuri de muncă nou create, top cercetare și inovare aplicată, top exportatori, top investitori, top creativitate, top tineri întreprinzători, pentru a se evita prezența repetitivă a firmelor mari și foarte mari.

În acest context, pentru a defini noul concept de organizare a Topului Firmelor Bacău avem rugămintea să ne comunicați părerea dumneavoastră privind aspectele menționate, prin completarea și transmiterea chestionarului la adresa de email ccibc@ccibc.ro.

Vă asigurăm că apreciem feedback-ul dumneavoastră, rămânem în așteptarea răspunsului și ne manifestăm întreaga disponibilitate de a adapta permanent acest eveniment de referință la propunerile comunității de afaceri băcăuane.

        Impreuna in lumea afacerilor