Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Tot mai multe licitatii pentru serviciile de organizare de evenimente

imagine-studiu-AutoIn ultimii ani, cerintele pentru serviciile de organizare evenimente au inregistrat cresteri majore, dat fiind faptul ca organizarea unui eveniment in ziua de astazi nu este un lucru usor, specialistii in domeniu devenind tot mai cautati.

Potrivit unui studiu efectuat de catre echipa licitatia.ro, in anul 2015 numarul achizitiilor din acest domeniu a crescut cu 221% fata de anul 2014. Daca in anul 2014 au fost publicate 283 de licitatii, in anul 2015 numarul acestora a crescut la 628.

In ceea ce priveste anul 2016, de la inceputul anului pana in prezent s-au organizat 103 licitatii.
Contractul cu cea mai mare valoare estimata (725.000 lei, fara TVA), publicat anul acesta, are ca obiect realizarea serviciilor de iluminat si sonorizare la spectacolele de teatru, interior si exterior, componente a festivalului de teatru FITS 2016. Licitatia este organizata de Teatrul National Radu Stanca din Sibiu si va avea loc in data de 27 iunie 2016.

In momentul de fata, pe site-ul licitatia.ro sunt 4 licitatii in curs de desfasurare, prin care se achizitioneaza: servicii de organizare eveniment cultural, organizarea si pregatirea intalnirilor Comitetului de Monitorizare pentru PNDR 2014 -2020, servicii de organizare a unor reuniuni, etc.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: licitatia.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor