Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

“Transformarea proceselor de afaceri cu ajutorul Aplicatiilor Oracle” – prezentare de firma si produse

DSC_0502Miercuri 18 mai 2016, la sediul Camerei de Comert si Industrie Bacau, a avut loc prezentarea de firma cu tema “Transformarea proceselor de afaceri cu ajutorul Aplicatiilor Oracle”.

Compania Multi Data Soft deruleaza o serie de proiecte de implementare a solutiilor Oracle, oferind un sistem informatic integrat, modular, bazat pe fluxuri standard de business, avand ca avantaje o durata mica de implementare si un cost fix.

Scopul unui astfel de proiect este sa acopere zonele: financiar-contabilitate, aprovizionare, stocuri si desfacere, oferind suportul unei dezvolatari ulterioare a companiei si a solutiei software. Aceasta baza permite astfel, companiilor sa aiba o dezvoltare controlata, sistemul informatic permitand analiza in detaliu a costurilor si respectarea normelor interne impuse de management.

Prezentarea de firma si a produselor Oracle a fost dedicata persoanelor de decizie din cadrul firmelor de top din Bacau, interesate sa afle mai multe informatii despre aplicatiile moderne menite sa eficientizeze procesele de afaceri si sa contribuie la reducerea costurior, marind astfel profitabilitatea firmei.

Pe parcursul intalnirii expertii Multi Data Soft si Oracle au prezentat o serie de solutii pentru afaceri, destinate sa ajute la atingerea obiectivelor strategice ale firmelor.

In cadrul evenimentului au fost prezente un numar de 13 firme, care si-au aratat interesul in vederea achizitionarii solutiilor IT, datorita demonstratiei practice de utilizare a Aplicatiilor Oracle la care au fost martori.

Pentru mai multe informatii va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau; tel: 0748.886.404, email: ccibc@ccibc.ro.

Persoana de contact: Oana MUNTEANU, Consultant Cameral.

        Impreuna in lumea afacerilor