Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

TUNIS MEDINDUSTRIE 2015 – Salonul Mediteranean de Parteneriat Industrial si Inovatie

tunisIn perioada 10 – 13 iunie 2015 capitala Tunisiei va gazdui cea de a patra editie a Salonului Mediteranean de Parteneriat Industrial si Inovatie – TUNIS  MEDINDUSTRIE 2015.

Organizata sub egida Camerei de Comert si Industrie din Tunis, manifestarea promotionala cu caracter bienal se va desfasura in Parcul International de Expozitii – Kram  si va reuni firme din spatiul magrebian, la care se vor adauga expozanti din alte 21 de tari printre care: Franta, Spania, Italia, Germania, Belgia, Austria, Polonia, Turcia, China, Rusia, tarile africane.

Vor fi reprezentate cele mai dinamice sectoare industriale si prestatoare de servicii, respectiv: industria mecanica, electro-mecanica, electro-tehnica si electronica, energie regenerabila, componente auto si aeronautice, procesarea cauciucului si a materialelor plastice, industria ambalajelor si a gestionarii deseurilor, servicii de intretinere echipamente industriale, IT, securitate, curatenie.

Programul editiei din acest an va include prezentari si conferinte tematice, ateliere de lucru moderate de profesionisti si experti in domeniu, intalniri B2B, aplicatii matchmaking, expozitii animate si alte evenimente promotionale.

De asemenea vor fi organizate manifestari in ziua de 12 iunie 2015 pentru a celebra 130 de ani de existenta a Camerei de Comert si Industrie Tunis.

Pentru informatii privind participarea la acest eveniment, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, tel: 0234/570010, int. 120, email: ccibc@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor