Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Vizitati Targul de Imbracaminte si Incaltaminte – CONFINTEXPO, la Central Plaza Bacau

benner_755x435_v5Inceputul sezonului de primavara, in luna lui martisor, e momentul potrivit pentru persoanele care doresc sa-si reinnoiasca garderoba, de a achizitiona articole vestimentare moderne, elegante si in tendintele anului 2015.

Targul de Imbracaminte si Incaltaminte – CONFINTEXPO este ocazia potrivita pentru a cunoaşte oferta producătorilor din domeniu.

Pe durata a 5 zile consecutive, 18 – 22 martie, la CONFINTEXPO se gasesc articole vestimentare pentru noul sezon care se apropie, cum ar fi: rochii, camasi si pantaloni office, costume de dama elegante, tricouri, lenjerie intima, articole pentru copiii, bijuterii, marochinarie, chiar si blanuri, toate acestea la oferte promotionale.

pantofi-stilettotg6 Pe langa toate acestea, pentru a satisface asteptarile tuturor, expozantii prezenti au adus cele mai noi si la moda modele de pantofi de dama: stiletto, pantofi cu toc inalt, mediu, mic, printre acestia sunt strecurate si cateva modele de botine elegante  pentru doamne si domnisoare.
Si domnii sunt asteptati la targul de imbracaminte si incaltaminte, deoarece aici pot gasi atat articole vestimentare cat si pantofi eleganti si sport. modificat

Asadar nu ratati Targul de Imbracaminte si Incaltaminte ce reprezinta un cadru ideal de a achizitiona cele mai frumoase articole de imbracaminte si incaltaminte pentru toate gusturile.

Programul de vizitare este zilnic intre orele 10.00 – 20.00 si duminica intre orele 10.00 – 16.00.

        Impreuna in lumea afacerilor