Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Vouchere de proprietate intelectuală în valoare de 20 milioane Euro pentru IMM-uri.

proprietate-intelectuala-1920x1020-c-defaultFondul pentru IMM-uri, “Ideas Powered for Business SME Fund”, susținut de Comisia Europeană si EUIPO (Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală) – Partener OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii și Mărci), vizează întreprinderile care doresc să-și dezvolte strategiile de proprietate intelectuală (PI) și să-și protejeze drepturile PI la nivel național și european.

In perioada 1-30 Septembrie 2021 se desfășoară etapa a V a de depunere a cererilor privind serviciile de proprietate intelectuală subvenționate prin programul SME Fund.
“Ideas Powered for Business SME Fund” poate contribui la impulsionarea afacerilor IMM-urilor, acordând reduceri de 50 % din taxele de bază pentru cererile de înregistrare de mărci si desene sau modele.

Orice IMM poate beneficia de un voucher în valoare de până la cel mult 1500 Euro. Cererile privind serviciile subvenționate prin SME Fund se depun incepand cu 1 septembrie 2021.

Condițiile de participare si alte informații referitoare la obținerea voucherelor pot fi consultate pe platforma „Ideas Powered for Business”: https://euipo.europa.eu/ohimportal/ro/online-services/ideas-powered-for-business.

        Impreuna in lumea afacerilor