Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Webinar: “Managementul platilor in afacerile internationale”

manag-platilor-in-af-internationale-14-mai-v4Webinarul organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României, în parteneriat cu Expert Trade Learning & Consulting SRL in data de 14 mai a.c. intre orele 9:30 – 16:30 prezintă caracteristicile modalităților de plată utilizate în decontarea operațiunilor de export – import, precum și criteriile care stau la baza selectării celei mai avantajoase soluții. Mai multe detalii despre curs pot fi obtinute accesand link-ul: https://ccir.ro/event/managementul-platilor-afacerile-internationale-3/.

Tematica este utilă personalului din companii ce activează în departamentele de export, import, vânzare, desfacere, logistică, marketing, financiar-contabil, juridic, dar și pentru personalul bancar,, companii de leasing, declaranți vamali, consultanți.

Taxa de curs este 900 RON + TVA, iar formularul de participare poate fi accesat la următorul link: https://ccir.ro/formular/managementul-platilor/. La finalul evenimentului va fi acordat un certificat digital de participare.

        Impreuna in lumea afacerilor