Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Workshop “Reteaua Enterprise Europe Network in sprijinul IMM-urilor inovative din Regiunea NE”

slider eenCamera de Comert si Industrie Bacau impreuna cu Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza workshop-ul

Reteaua Enterprise Europe Network in sprijinul IMM-urilor inovative din Regiunea NE 03 noiembrie 2015, ora 10.00, sediul Camerei de Comert si Industrie Bacau.

Scopul evenimentului este de a prezenta oportunitatile de internationalizare si inovare oferite de Reteaua Europeana a Intreprinderilor – Enterprise Europe Network, reteaua oficiala a Comisiei Europene.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate serviciile oferite de Reteaua Enterprise Europe referitoare la sprijinirea internationalizarii si inovarii firmelor si vor fi evidentiate oportunitati de finantare pentru IMM-uri disponibile prin POR 2014-2020, Apel proiecte 2.1 A/2015 “Microintreprinderi”, POC 2014-2020, Actiunea 2.2.1 “IT&C si inovare prin dezvoltarea de clustere” si Programul Orizont 2020.

Agenda evenimentului este disponibila on-line.

Participarea este gratuita.

Pentru confirmarea participarii, firmele interesate sunt rugate sa completeze formularul disponibil on-line si sa-l transmita prin email la adresa office@ccibc.ro, sau fax 0234.571.070 pana la data de 1 noiembrie 2015.

Pentru detalii va sta la dispozitie Centrul Enterprise Europe Network Bacau, din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau la tel. 0234.570.010, int. 109, email office@ccibc.ro, Petronela STEFAN, coordonator local.

        Impreuna in lumea afacerilor