Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Workshop “Reteaua Enterprise Europe Network in sprijinul IMM-urilor inovative din Regiunea NE”

Enterprise Europe NetworkCamera de Comert si Industrie Bacau impreuna cu Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza workshop-ul:

“Reteaua Enterprise Europe Network in sprijinul IMM-urilor inovative din Regiunea NE”,

24 noiembrie 2015, ora 10.00, sediul Reprezentantei Onesti a Camerei de Comert si Industrie Bacau.

Scopul evenimentului este de a prezenta oportunitatile de internationalizare si inovare oferite de Reteaua Europeana a Intreprinderilor – Enterprise Europe Network, reteaua oficiala a Comisiei Europene.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate serviciile oferite de Reteaua Enterprise Europe referitoare la sprijinirea internationalizarii si inovarii firmelor si vor fi evidentiate oportunitati de finantare pentru IMM-uri disponibile prin POR 2014-2020, Apel proiecte 2.1 A/2015 “Microintreprinderi”, POC 2014-2020, Actiunea 2.2.1 “IT&C si inovare prin dezvoltarea de clustere” si Programul Orizont 2020.

Agenda evenimentului este disponibila on-line.

Participarea este gratuita.

Pentru confirmarea participarii, firmele interesate sunt rugate sa completeze formularul disponibil on-line si sa-l transmita prin email la adresa ccibc@ccibc.ro, sau fax 0234.571.070 pana la data de 23 noiembrie 2015.

Pentru detalii va sta la dispozitie Centrul Enterprise Europe Network Bacau, din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau la tel. 0234.570.010, int. 109, email ccibc@ccibc.ro, Petronela STEFAN, coordonator local.

        Impreuna in lumea afacerilor