Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - 26 aprilie 2018

WomenPuterea schimbarii: Femeile în domeniul inovării şi al creativităţii 

La fiecare 26 aprilie, se sărbătoreşte Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale prilej de a afla despre rolul pe care îl joacă drepturile de proprietate intelectuală (brevete, mărci comerciale, desene şi modele, drepturi de autor) în încurajarea inovaţiei şi a creativităţii.

Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale din acest an celebrează strălucirea, ingeniozitatea, curiozitatea şi curajul femeilor care conduc schimbarea în lumea noastră şi ne modelează viitorul comun.

Atitudinea “pot face” a femeilor este o sursă de inspiraţie pentru noi toţi. Iar realizările lor remarcabile sunt o moştenire nepreţuită pentru fetele tinere de astăzi, cu aspiraţii de a deveni inventatorii şi creatorii de mâine.

Mai mult ca niciodată, femeile îşi asumă roluri de conducere şi îşi exprimă vocea în ştiinţă, tehnologie, afaceri şi arte.

Anul acesta, Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale este o oportunitate de a evidenţia modul în care sistemul de proprietate intelectuală (IP) poate sprijini femeile inovative şi creative din toată lumea în căutarea lor de a aduce ideile lor uimitoare pe piaţă.

Sursa: http://www.wipo.int/ip-outreach/en/ipday

        Impreuna in lumea afacerilor