Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Agentii » Curtea de mediere si arbitraj

Curtea de Arbitraj Comercial Bacau


Curtea de Arbitraj Comercial Bacau este agentia constituita in cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau, conform prevederilor Legii Camerelor de Comert din Romania nr. 335/2007, modificata si completata prin Legea nr. 39/2011 si a Codului de Procedura Civila, ca institutie permanenta de arbitraj, independenta in indeplinirea atributiilor ce-i revin, prin intermediul careia persoanele fizice/juridice pot solutiona litigiile interne si internationale dintre ele, in conformitate cu Regulamentul si Regulile de procedura arbitrala adoptate de catre aceasta, fara a recurge la procedura judiciara.

  • Misiune:
    • Punere la dispozitia firmelor a unui mijloc eficient de rezolvare a litigiilor izvorate din nerespectarea obligatiilor contractuale.
  • Obiective:
    • rezolvarea diferendelor dintre profesionisti în condiţii mult mai avantajoase comparativ cu procedura de drept comun;
    • pronuntarea unei hotărâri definitive şi obligatorii pentru părţi, susceptibila de a fi pusa in executare silita.
  • Dispunand de logistica si structura organizatorica necesare desfasurarii in conditii optime a procedurii arbitrale, Curtea de Arbitraj Comercial Bacau este structurata astfel:
  • Pentru indeplinirea misiunii si obiectivelor sale, Curtea de Arbitraj Comercial Bacau a stabilit un Regulament, un set de Reguli si o Lista de arbitri in baza carora urmeaza sa-si desfasoare activitatea si sa solutioneze conflictul dedus spre judecata de catre partile litigante:

Având o experienta de peste 20 de ani in organizarea metodelor alternative de rezolvare a disputelor si o echipa de specialisti bine pregatiti, garantam calitatea solutionarii diferendelor prin aceaste mijloace, asigurandu-va ca puteti considera Curtea de Arbitraj Comercial Bacau de pe langa CCI Bacau drept un partener de incredere la rezolvarea problemelor dumneavoastra.

Contact

Mai multe informatii puteti afla comunicand prin email: ccibc@ccibc.ro, mobil: 0744.708.317 sau tel: 0234.570.010

        Impreuna in lumea afacerilor