Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Centrul Enterprise Europe Network Bacau – 8 ani de activitate

Centrul Enterprise Europe Network (EEN) din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau a implinit opt ani de activitate in scopul sprijinirii firmelor romanesti in a realiza parteneriate de afaceri cu firme din strainatate.

Centrul EEN Bacau face parte din reteaua Enterprise Europe Network – instrument-cheie al Strategiei UE care impulsioneaza cresterea economica si numarul locurilor noi de munca.

Misiunea Centrului Enterprise Europe Network Bacau este de a ajuta firmele din Regiunea de N-E sa-si internationalizeze afacerile prin oferirea de servicii de consultanta de comert exterior, identificarea de noi piete de desfacere a produselor / serviciilor, contacte cu potentiali parteneri pentru a dezvolta impreuna noi afaceri sau tehnologii si finantatori pentru idei de afaceri, inventii, inovatii.

Optimized-IMG_0433

Reteaua Enterprise Europe Network contine: 54 de tari partenere, 600 de centre locale, 6000 de specialisti, 4832 de oportunitati de tehnologii, 9936 de oportunitati de afaceri si 14768 de oportunitati in total.

Pe parcursul celor 8 ani de activitate, consultantii Centrului Enterprise Europe Network Bacau au realizat urmatoarele activitati:

  • informare a 69 600 persoane despre activitatile si serviciile retelei EEN
  • 4680 persoane participante la evenimente cu teme europene,
  • 456 intalniri cu firme care doresc sa-si internationalizeze afacerile,
  • 690 firme care au primit sprijin sa isi finanteze afacerea,
  • 120 clienti care au beneficiat de servicii de consultanta pentru extinderea pe piete noi
  • 354 intalniri la evenimente de brokeraj si misiuni economice.

Mai multe informatii despre Centrul Enterprise Europe Network Bacau sunt prezentate pe site-ul www.ccibc.ro, la sectiunile:

Firmele interesate de lansarea produselor / serviciilor catre alte piete din spatiul comunitar sau extracomunitar, pot apela la Camera de Comert si Industrie Bacau pentru:

Mai multe informatii despre serviciile de sprijin a firmelor interesate de internationalizarea afacerii pot fi accesate la sectiunile:

        Impreuna in lumea afacerilor