Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Conferinte / forumuri / congrese

Conferinte / Forumuri / Congrese


Conferintele reprezinta locul ideal pentru intalniri, consultare, schimburi de informatii si discutii pe baza unei tematici / agende prestabilite.

Participand la conferinte firmele pot stabili legaturi cu potenĊ£iali colaboratori, specialiĊŸti si profesionisti si pot avea acces la informatii importante din domeniul abordat.

Forumurile reprezinta intalnirile organizate la care participantii au posibilitatea sa prezinte si sa dezbata opinii si informatii in cadrul temelor anuntate.

La forum firmele au oportunitatea de a interactiona cu personalitati, lideri, persoane din executivul companiilor si corporatiilor, oficiali din cadrul institutiilor, autoritatilor si / sau ai guvernului, precum si reprezentati de la alte firme.

Congresele reprezinta intalnirile organizate la nivel national sau international in care delegatii si invitatii dezbat teme majore in domeniu stiintific, economic, cultural sau politic.

Pentru a sprijini firmele care doresc sa participe la evenimentele mentionate, Camera de Comert si Industrie, prin Centrul de Informatii de Afaceri BacauCIA ofera urmatoarele servicii:

  • Informatii despre conferinte, forumuri si congrese
    (tematica, locatie, perioada de desfasurare, program, vorbitori, tarife participare)
    tarif – 30 lei / eveniment
  • Sprijin participare la eveniment
    tarif – conform antecalculatie

* Pretul nu include TVA

Membrii Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de o reducere de 20 %.

Pentru a accesa serviciile mentionate, va rugam sa completati si sa transmiteti formularul Informatii despre conferinte, forumuri si congrese.

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Pentru detalii si solicitarea serviciilor , va rugam sa ne contactati la Centrul de Informatii de Afaceri BacauCIA, tel: 0234.570.010, email: ccibc@ccibc.ro.
Persoana de contact: Radu NUCU, Director, mobil: 0756.128.940

Contact

Pentru a deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau va sta la dispozitie Birou Relatii cu Membri tel: 0234.570.010, int. 109, email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru.

        Impreuna in lumea afacerilor