Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Consultanta » Organizarea contabilitatii

Organizarea contabilitatii


Contabilitatea agentilor economici trebuie astfel organizata incat pe baza de documente justificative, inventarieri, inregistrari contabile, managerii, asociatii si actionarii sa poata cunoaste si controla in orice moment existenta, miscarea, transformarea elementelor patrimoniale in cursul exercitiului financiar.

Agentii economici au obligatia sa conduca contabilitatea in partida dubla cu ajutorul conturilor prevazute in Planul de Conturi General, respectiv conturile bilantiere, clasele 1-7,conturile in afara bilantului, clasa 8-a si conturile de gestiune, clasa 9-a.

Orice operatiune economico-financiara efectuata se consemneaza in momentul efectuarii ei intr-un document care sta la baza inregistrarilor in contabilitate, dobandind astfel calitatea de document justificativ.

Raspunderea pentru organizarea si conducerea contabilitatii, revine administratorului sau altei persoane care are obligatia gestionarii unitatii respective.

In vederea respectării condiţiilor legale, Camera de Comert si Industrie Bacau prin Biroul Financiar – Contabilitate pune la dispozitia firmelor urmatorul serviciu:

  • Consultanta privind organizarea generala a contabilitatii:
    • tarif – 150 lei
  • Membri Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reducere a tarifului de pana la 25%.

* preturile nu includ TVA

In vederea accesarii serviciului prezentat, va rugam sa ne transmiteti formularul FC 02.

Pentru organizarea in bune conditii a activitatii, Biroul Financiar Contabilitate va pune la dispozitie si servicii de consultanta privind:

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra, va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Mai multe informatii puteti afla comunicand prin email: office@ccibc.ro, mobil: 0744.708.317 sau tel: 0234.570.010.

        Impreuna in lumea afacerilor