Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact
Home » Consultanta » Recrutare si selectie de personal

Recrutare si selectie de personal


Recrutarea si selectia personalului sunt actiuni importante in managementul resurselor umane si constituie cheia succesului organizational.

De asemenea, acestea reprezinta procese vitale pentru o organizatie care doreste nu numai supravietuirea pe piata, ci si intarirea pozitiilor si patrunderea cu succes pe alte piete noi.

Procesul de recrutare si selectie presupune identificarea si selectarea pentru firme prin intermediul unor criterii adecvate a persoanelor potrivite posturilor vacante ale acestora.

Avantajele unui proces eficient de selectie:

 • aduce cu sine indici pozitivi referitori la construirea unei echipe inchegate, durabile si puternice;
 • rezultate notabile pentru firma;
 • motivarea angajatilor;
 • parasirea echipei de catre angajati intr-o proportie redusa.

Recomandarea noastra:

Pentru recrutarea eficienta angajatorul trebuie sa stie unde si cum sa caute personal. La fel, trebuie sa stie ce fel de munca va executa angajatul si ce calitatii personale si profesionale trebuie sa posede angajatul pentru realizarea sarcinilor impuse de post.

Consilierii Biroului Resurse umane poseda informatii despre metode de recrutare si evaluare si pot alege alege cea mai buna si potrivita metoda de selectie impusa de caracteristicile postului.

Biroul Resurse umane va ofera sprijin in tot ceea ce inseamna procesul de recrutare incepand cu definirea fisei postului si pana la incheierea contractului individual de munca.

Camera de Comerţ şi Industrie Bacau, prin Oficiul Juridic – Biroul Resurse Umane, pune la dispozitia firmelor urmatoarele servicii:

 • Conceperea, redactarea si publicarea anuntului de angajare
  • tarif – 50 lei.
 • Publicarea in mass-media anunt angajare
  • tarif – conform antecalculatie
 • Organizare interviuri
  • tarif – 15 lei.
 • Publicare CV pe site-ul Camerei
  • tarif – 10 lei/CV

* preturile nu includ TVA

Firmele care detin calitatea de membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri la serviciile accesate.

Pentru a accesa serviciile prezentate va rugam sa completati si sa transmiteti formularul recrutare si selectie de personal.

Daca informatiile si serviciile de care aveti nevoie nu se regasesc in oferta noastra, va rugam sa ne comunicati propunerile si observatiile dumneavoastra pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim portofoliul de servicii, adaptandu-l permanent la solicitarile si nevoile mediului de afaceri.

Contact

Pentru mai multe informatii si consultanta privind legislatia din domeniul resurselor umane, va sta la dispozitie Oficiul Juridic; tel: 0234.570.010, int. , email: ccibc@ccibc.ro.
Persoana de contact: Mihai TULBURE, Director General.

Contact

Pentru a deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau va sta la dispozitie Biroul Relatii cu Membri tel: 0234.570.010, int. , email: ccibc@ccibc.ro sau secretarii Comisiilor de lucru

        Impreuna in lumea afacerilor